Sok a beteg Tatabányán: az összes tatai szakorvost átirányítják, zár a rendelőintézet

A nagyszámú megbetegedés miatt plusz orvosokra van szüksége a tatabányai kórháznak. A tatai intézményben időponttal rendelkezőket az orvosok felveszik a kapcsolatot.

Kemma.hu

Forrás: Szent Borbála Kórház

A tatai Facebook-oldalon megjelentek szerint a város arról kért és kapott tájékoztatást a Szent Borbála Kórház vezetésétől, hogy az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet szakrendelései március 10-én szerdától előreláthatólag két hétig Tatabányán lesznek elérhetőek. Ennek oka, hogy a koronavírus-járvány harmadik hulláma következtében megemelkedett betegszámok miatt szükségessé vált a tatai telephelyen rendelő szakorvosok átirányítása is a Tatabányai Szent Borbála Kórházba.

A szakrendeléseket március 9-én kedden még Tatán kereshetik fel, és aznap az orvosok minden olyan beteggel telefonon egyeztetnek majd, akinek a következő két hétre van előjegyzése. Azokat, akik akut kezelésre szorulnak, már Tatabányára fogják beutalni, és a továbbiakban minden ilyen esetben így járnak majd el. A labor és a röntgen részlegről kedden adnak bővebb tájékoztatást.

A kórház vezetése külön levélben tájékoztatta a tatai háziorvosokat a szakrendelésekre történő beutalás menetéről. A Szent Borbála Kórház mindenkinek köszöni a türelmét és megértését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában