verseny

2020.11.19. 17:30

A legkisebbek mosolyát díjaztuk

A Kemma.hu és a 24 Óra közös játékának első fordulója véget ért, a díjazottak átvették ajándékaikat.

Szász Dalma Kitti

A kis nyertesek Takács Zoltán főszerkesztőtől vették át a díjat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A legtöbb szavazatot kapott gyermekmosolyok tulajdonosait a szerkesztőségünkbe invitáltuk, ahol köszöntöttük az első korosztály, azaz a 3 év alatti kategória nyerteseit. Mint megírtuk, az első helyezést a tatabányai Vagyóczki Lotti kapta. Mosolyával és az őzikeszemeivel a nyolc hónapos baba bárkit levesz a lábáról. Nyereményét azonnal birtokba is vette, amely egy 15 ezer forint értékű Libri-könyvcsomag volt.

Második forduló

Fontos, hogy a játék itt még nem ért véget! A második fordulóban mindkét kategória 30-30 legtöbb szavazatot kapott fotója bekerül a 24 Órába. Húsz lapszámon keresztül 3-3 gyermek képét tesszük közzé a napilapban, amikre az újságból kivágható szelvényen keresztül lehet szavazni. Ismét mindkét kategória három-három legtöbb szavazatot gyűjtő gyermekét jutalmazzuk (1. díj: 15 000 FT értékű, 2. díj: 11 000 Ft Ft értékű Libri könyvcsomag, 3. díj: 8 000 Ft értékű Libri könyvcsomag.)

A második forduló november 16-december 9-tart, a szavazószelvényeket december 14-ig lehet beküldeni, eredményhirdetés pedig december 17-én lesz. Fontos, hogy egy levélben több szelvény is beküldhető, nem muszáj egyesével postára adni őket.

A második fordulóba került fotókért és a szavazószelvényekért figyeljék a 24 Órát november 16-tól!

A második legtöbb szavazatot a hét hónapos vértesszőlősi Kuris Dóra Lorina kapta, aki szűnni nem akaró, széles mosolyával érkezett meg hozzánk. Az örömteli pillanatok csak fokozódtak, amikor átvehette a 11 ezer forint értékű Libri-csomagját. Mint megtudtuk, ha éppen nem alszik, merthogy azt nagyon szeret, akkor szívesen lapozgatja a színesebbnél színesebb könyveket.

Az online forduló harmadik helyezettje az esztergomi Bagyura Fanni lett. Ugyan nem tudott személyesen megjelenni a díjátadón, de édesanyja lapunknak elmondta: a 8000 forint értékű ajándékcsomag és a helyezés bearanyozta a kislány napját.

A kis nyertesek Takács Zoltán főszerkesztőtől vették át a díjat (Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra)
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában