Köszönet

2024.05.29. 13:15

Esztergályos Patrik fotóin a Sztárok a Páston celebmezőnye

Négy férfi és négy női sztárnak szurkolhattunk A vívás mindenkié – Sztárok a páston rendezvényen. A celebekből, akik megtanulták a vívás alapjait, igazán klassz csapat állt össze, akik a versenyzés izgalmait is megtapasztalhatták. Esztergályos Patrik az Instagram oldalán engedett betekintést a jól sikerült esemény kulisszái mögé.

Kemma.hu

A Magyar Vívószövetség a Mediaworks kiadócsoporttal közösen hozta össze a „Vívás mindenkié – Sztárok a páston!” elnevezésű rendezvényt, amellyel a vívást kívánták népszerűsíteni. A versenyen nagy csatákat vívtak a résztvevők. A férfiaknál Dánielfy Gergő állhatott fel a dobogó első fokára, míg a nőknél az oroszlányi fitnesz-modell, Kocsis Alexandra diadalmaskodott.

A résztvevők egyébként: Danny Blue mentalista, Barabás Botond színész, Gubik Petra színész-énekesnő, Ember Márk színész, Kovács Patrícia színész, Dánielfy Gergő énekes, Kocsis Alexandra fitneszmodell és Kocsis Lilkó versenytáncos voltak, akinek olyan korábbi vívóklasszisok tanították meg a sportág alapjait, mint Nagy Tímea, Szász-Kovács Emese, Imre Géza vagy Somfai Péter.

Izgalmas asszók, csillogó szemek és megannyi érzelmes pillanat!

– foglalta össze Esztergályos Patrik az Instagram-oldalán a mozgalmas nap eseményeit, amelyekről egy csomó képet is mutatott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában