Celeb

2024.05.24. 15:04

Sztárok a páston: elhunyt papájának ajánlotta győzelmét Kocsis Alexandra +videó

A vívás mindenkié – Sztárok a páston rendezvényen sztárok rántottak párbajtőrt és mérkőztek meg egymással a páston. A celebek között, akik egytől egyig megtanulták a vívás alapjait, ott volt Kocsis Alexandra is, aki győztesen került ki kategóriájából.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Magyar Vívószövetség a Mediaworks kiadócsoporttal közösen hozta össze a „Vívás mindenkié – Sztárok a páston!” elnevezésű rendezvényt, ezzel is népszerűsítve a vívást. A verseny május 23-án lezajlott, ahol nagy csatákat vívtak a résztvevők, az első helyért már tizenöt tusig harcoltak a felek. A férfiaknál végül Dánielfy Gergő fejére került a korona, miután 15-11-re verte Barabás Botondot, míg a nőknél az oroszlányi fitnesz-modell, Kocsis Alexandra diadalmaskodott 15-13-ra Kocsis Lilkó ellen. 

Kocsis Alexandra
Kocsis Alexandra Imre Gézával készült rengeteget a Sztárok a páston versenyre
Forrás: Kocsis Alexandta/Instagram

A győztes Alexandrával az Origo Sport készített interjút a versenyt követően, amelyről a Bors is beszámolt: "Köszönöm, hogy itt lehettem, a vívás fantasztikus sportág, és köszönöm Imre Gézának, hogy felkészített, és végig segített. Minden tusnál mondta nekem a meglátásait és segített, hogy mire figyeljek, hogy csináljam" – mondta a győzelme után a modell, aki emellett azt is elárulta, hogy elhunyt nagyapjának ajánlja a sikert:

Itt szurkolt velem a barátnőm is, de a legnagyobb erőt a családom adta, akik ott voltak a lelátón. És a legeslegnagyobb erőt pedig a nagypapám, odafentről, úgyhogy ezt a díjat mindenképp neki ajánlom. Itt volt rajtam végig a nyaklánca, ez volt a titok végig az egészben: jobban hittem végig, mint a többiek

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában