Celeb

2024.05.23. 14:45

Gőzerővel készül az oroszlányi bombázó a Sztárok a pástonra, képet is posztolt róla

Négy férfi és négy női sztárnak szurkolhatunk május 23-án A vívás mindenkié – Sztárok a páston rendezvényen a Ludovika Arénában. A celebek között, akik egytől egyig megtanulták a vívás alapjait, ott van Kocsis Alexandra is, aki nagyon készül a megmérettetésre.

Kemma.hu

Már nincs sok hátra A vívás mindenkié – Sztárok a páston rendezvényig, ahol celebek mérik majd össze tudásukat. A versenyzők között ott lesz az oroszlányi fitnesz-modell, Kocsis Alexandra is, aki nemrég a felkészülésről posztolt két képet Instagram-oldalán.

Nekem van a legfantasztikusabb mentorom! Ő Imre Géza. Amikor a sportág ikonja tanít, aki világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres olimpiai bronzérmes sportoló, annál nincs nagyobb motiváció! Köszönöm az időd és a munkád, remélem holnap büszke leszel rám.

– áll a bejegyzésben.

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk: A vívás mindenkié – Sztárok a páston rendezvényen sztárok rántanak párbajtőrt és mérkőznek meg egymással a páston. A résztvevőknek, Danny Blue mentalistának, Barabás Botond színésznek, Gubik Petra színész-énekesnőnek, Ember Márk színésznek, Kovács Patrícia színésznek, Dánielfy Gergő énekesnek, Kocsis Alexandra fitneszmodellnek és Kocsis Lilkó versenytáncosnak olyan korábbi vívóklasszisok tanították meg a sportág alapjait, mint Nagy Tímea, Szász-Kovács Emese, Imre Géza vagy Somfai Péter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában