Projektzáró

2024.05.29. 14:17

Kiderült, ki nyerte a Fenntarthatósági kupát Komáromban

Második alkalommal szervezték meg a Fenntarthatósági kupát a városban. Mostanra az is kiderült, melyik intézmény lett a legfenntarthatóbb iskola.

Körtvélyfáy Dina

A Fenntarthatósági kupa már tavaly is népszerű volt az iskolások körében. A Kisvárosi Önkéntes Szemétszedők Egyesülete és a Komáromi Diákönkormányzatok Városi Szövetsége az idei évben is folytatta a rendezvénysorozatot, amelyen a város általános iskolái vehettek részt.

Galambos Panka nyerte a Fenntarthatósági Kupát
Galambos Panka nyerte a Fenntarthatósági kupát
Fotó: Facebook / Forrás: Komárom

A projektzáró eseményen a diákokat, pedagógusokat Vajda Bence alpolgármester köszöntötte és egyben gratulált a díjazottaknak. A díjakat Liszkai Boglárka, az idei programsorozat főszervezője és Lassu Luca, az egyesület tagja adta át.

A 2023/24-es évben a Legfenntarthatóbb Iskola címet a Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola és Óvoda nyerte el. Az egyéni kategóriákban is tarolt az intézmény, valamennyi díjazott a Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola diákja lett. Első helyen végzett Galambos Panka, második lett Vörös Hunor, harmadik pedig Maklári László Emánuel. A program megvalósulását az önkormányzat is támogatta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában