8 napon túl

2024.05.29. 14:18

Ráhívta a rendőröket a szomszédjára, videón, ahogy testi sértésig fajul a dolog

A súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság büntetővégzést hozott azzal a férfival szemben, aki a szomszédjának okozott súlyos sérülést. Az esetről videó is készült.

Kemma.hu

A vádirat szerint a férfi 2023. szeptember 15-re virradóan egy esztergomi ingatlanban szórakozott és italozott. A hajnali órákban a hangos zene miatt  szemközi ingatlan lakója, a sértett kezdeményezésére rendőri intézkedés történt, amelyet követően a hangoskodás megszűnt.

A sértett 7 óra körüli időben a kapuját kinyitotta, ekkor a férfi ott megjelent, és számon kérte a rendőrség kihívása miatt. A férfi a sértettet szidalmazta, a vita során  ököllel többször megütötte, és megrúgta. A sértettnek nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett.

Mint azt dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Váregyei Főügyészség sajtószóvivőjétől megtudtuk, az ügyészség indítványára a bíróság a férfival szemben 1 év 5 hónap, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki. Mint arról Puskásné Sárközi Rita, a Tatabányai Törvényszék sajtótitkára tájékoztatott, a büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

Az esetről a videó itt tekinthető meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában