Betegellátás

2020.04.30. 19:51

Marad a fogászat a tatabányai kórházban

Továbbra is üzemel a tatabányai kórházban a fogászati alapellátás, azonban hosszabb várakozási időre kell számítani, mert naponta egy fogorvos látja el a betegeket.

Kemma.hu

Forrás: Tatabánya Megyei Jogú Város/Facebook

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Müller Cecília országos tisztifőorvos kedden a parlament Népjóléti Bizottságában bejelentette, hogy zárlatot rendelt el a tatabányai Szent Borbála Kórházban, ahol a házon belül kezdett el terjedni a koronavírus. Az intézmény szerda kora reggel a Facebook-oldalán közölt részleteket arról, hogy mit jelent a zárlat. Azonban Tatabányán a fogászati alapellátás az eddig megszokott helyen, a Szent Borbála Kórház P épületében üzemel. A felnőtt és gyermek fogászat tekintetében a következőképpen alakul: sürgős, akut fájdalommal járó esetben hétfőtől péntekig 8:00 és 16:00 óra között, naponta egy fogorvos látja el a betegeket.

Korábbi cikkeink e témában:

Könnyen átlátható infografikában a járóbeteg-ellátások

A fekvőbeteg-ellátás átvételére kijelölt kórházak beosztása osztályok szerint, valamint a Tatán megmaradó járóbeteg-rendelések

Terhesgondozás, szülészet: a Tatabánya környéki kismamák ide mehetnek

Előzetes bejelentkezés nem szükséges, azonban hosszabb várakozási időre kell számítani. A fogászati ügyeleti ellátás szombaton és vasárnap 07:00- 13:00 óra között üzemel, a hétvégi nagyobb ellátási terület miatt kérik a tatabányai lakosokat, hogy lehetőség szerint inkább hétköznapokon vegyék igénybe a szolgáltatást. A rendeléssel kapcsolatos további információ a Polgármesteri Hivatal Humán Irodájától kérhető a 06/34 515-784-es telefonszámon – olvasható Tatabánya önkormányzatának közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában