élő közvetítés

2019.12.19. 09:05

„Hazaszóltam, hogy ma nem megyek haza” – egyre nyúlik a tatabányai közgyűlés

Az év utolsó közgyűlésén személyügyi kérdésekben is dűlőre jutott a két oldal. A két alpolgármestert más-más támogatottsággal választották meg.

Kemma.hu

Forrás: Kemma.hu

December 19-én, 9 órakor kezdődik a tatabányai közgyűlés idei, egyelőre utolsónak tűnő tanácskozása. Néhány perccel a kezdés előtt már szállingóznak a képviselők, az ünnepvárás jegyében kis ajándékok kerülnek épp az asztalra, és a sürgősségi indítványokról külön összefoglalót is kapott a sajtó, ami szintén előrelépés az eddigiekhez képest.

A nagy kérdés azonban az, hogy alpolgármesterrel, -ekkel fordul-e 2020-ra a város, ugyanis az első két közgyűlésen nem sikerült egyet sem választani. Szücsné Posztovics Ilona polgármester az előterjesztés szerint ismét a tanácskozáson hozza csak nyilvánosságra a jelöltek neveit, és továbbra is két alpolgármestert szeretne. Kérdés, hogy Balogh Ferenc (Jobbik) és Lusztig Péter (DK), valamint Fekete Miklós (MSZP) után újabb neveket fog-e bedobni, vagy újabb jelöltek kerülnek elő a sokpárti koalíció tagjai közül.

A napirendi pontok között illetményalap-, és béremelés is szerepel, de a T-Szol igazgatóságának és felügyelő bizottságának megújítása is, több sporttámogatási kérelem. A közgyűlésről, ahogy az alakuló, majd az azt követő ülésről, úgy most is élőben tudósítunk.

Az élő közvetítéshez görgessen lejjebb!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában