mutassa meg

2019.12.10. 17:30

Keressük Komárom-Esztergom legkülönlegesebb karácsonyi dekorációját

Villanytraktor, ragyogó karácsonyfa, díszes fénymotívum a kandelábereken vagy épp különleges betlehem... mindenhol más díszekkel öltöztetik ünneplőbe a településeket, de mindenhol hangulatosan. Arra kérjük az olvasókat, mutassák meg, milyen díszes is lakhelyük!

Sz. A.

Forrás: Shutterstock

Az ünnepi készülődés jegyében meg szeretnénk osztani a Komárom-Esztergom megyeiekkel a várakozás ezernyi arcát, ezért arra kérjük olvasóinkat, hogy küldjenek a feldíszített települések főtereiről, ékeiről hangulatos karácsonyi fotókat, hogy megmutathassuk országnak-világnak a „legdíszesebb” településeinket, s hogy hol hogyan varázsolják ünnepivé a falu, a város főterét, fő utcáit például.

Az ünnepi hangulat persze a közösségek, a helyiek érdeme is, hiszen ők azok, így várjuk azokat a fotókat, ahol a helyiek, vagy a dekoráció elkészítésében segítő emberek, ünneplő gyerekek, műsort adó kórusok, vagy éppen a karácsonyi vásár árusai is szerepeltek a képeken, hiszen nélkülük nem lenne igazi az ünnep és a készülődés sem. Szintén örömmel fogadtuk a képekhez kapcsolódó történeteket, néhány sort a dekoráció létrejöttéről, illetve a településen szervezett adventi programokról.

Mutassa meg, önöknél a legszebb az ünnepi hangulat!

A városok, falvak karácsonyi dekorációit bemutató fotókat beküldheti a [email protected] e-mail-címre legkésőbb december 20-ig. Kérjük, hogy lehetőség szerint jó minőségű, éles, nem homályos fotókat küldjenek, a levél tárgyába pedig írják be: advent 2019. A megfelelő minőségű fotók a Kemma.hu-n mind megjelennek, és a 24 Órában is bemutatjuk a legjobban sikerült ünnepi díszleteket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában