Szeméremsértés

2023.04.11. 13:57

A komáromi buszmegállóban önkielégített, nem engednék emberek közé

A szeméremsértés vétsége miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását a férfinak.

Kemma.hu

A Komáromi Járásbíróság a férfi letartóztatását 2022. december 13-án egy hónapra rendelte el.  A nyomozás továbbra is folyamatban van, a Komáromi Járási Ügyészség indítványozta az elkövető letartóztatásának 2 hónappal, azaz június 13-ig történő meghosszabbítását. Az indítvány szerint változatlanul fennáll a bűnismétlés veszélye, és annak a veszélye is, hogy a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, tájékoztatta a Kemma.hu-t dr. Horváth Sándor, a vármegyei főügyészség szóvivője.

Mint megírtuk, az indítvány szerint a férfi 2022. december 9-én 7 óra körüli időben erősen ittas állapotban Komáromban, a Mártírok útján sétált, amikor meglátta a nőt, akit a buszmegállóig követett. Ezután elővette nemi szervét és a nő szeme láttára önkielégítést végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában