Botrány

2023.04.08. 20:00

Fényes nappal, a nyílt utcán elégítette ki a férfit a nő Esztergomban

In flagranti kaptak rajta nemrég egy nőt és egy férfit Esztergomban, ahogy előbbi az utóbbit kényezteti. Azóta is beszédtéma az ügy a városban.

Kemma.hu

Komoly felháborodást váltott ki a minap egy Facebookra felkerült fotó, majd annak törlése után egy csak szöveges bejegyzés az esztergomiak körében. A botrányos eset férfi és női szereplője a belváros legforgalmasabb, egyáltalán nem félreeső részén, sőt, mondhatni csomópontjában bonyolódott fényes nappal orális szexuális kapcsolatba. Tény, hogy ha ezt a pas de deux-t nem fotózza le valaki és nem osztják meg, akkor most csak a nép ajkán él a kínos ügy. Így viszont sokak erkölcsi érzékét zavarva meg keltett felháborodást, és beszélték ki a Facebook-csoportban, illetve ennek folyományaként vált klasszikus pletykatémává a városban. 

A hozzászólások zöme a megbotránkozás hangján szólt, sokan az esetleg akkor a Bástya környékén sétáló gyerekek, gyerekes családok érzékenységét említették. 2018-ban hasonló eset történt a fővárosban is, de akkor az aktusról videófelvétel is készült. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!