Meghosszabbítva

2022.09.28. 07:40

Letartóztatásban marad a nyomtatott 20 ezressel Esztergomban fizető férfi

További két hónappal hosszabbította meg a bíróság a hamis 20 ezressel Esztergomban és az ország több boltjában fizető férfit.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a Tatabányai Járásbíróság a szeptember 26-án tartott ülésen, a bűnszövetségben elkövetett pénzhamisítás bűntette miatt indult ügyben, további 2 hónappal meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, aki aki társaival 2021 júniusában és júliusában több magyarországi boltban 20 ezer forintos, hamis bankjeggyel fizetett.

A férfit bűnszövetségben elkövetett pénzhamisítás bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként az esztergomi rendőrkapitányság nyomozói, majd őrizetbe vételét követően a főügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája 2021. július 30-án elrendelte a férfi letartóztatását. A bíróság most november 30-áig meghosszabbította a férfi letartóztatását.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában