Öröm

2024.03.18. 12:00

Lékai-Kiss Ramóna boldogsága határtalan volt Tatabányán +fotók

Hatalmas volt az öröm a portugálok elleni mérkőzés lefújása után a tatabányai csarnokban. Lékai-Kiss Ramóna a helyszínen szurkolt végig férjének és a válogatottnak.

Kemma.hu

A magyar kézilabda válogatott Tatabányán váltotta valóra 12 éves álmát, kijutott a párizsi olimpiára. Vasárnap este a portugálok ellen Bartucz László parádéjával meglett az olimpiai selejtezőn a második hely. A mérkőzés lefújása után a lelátón és a pályán is hatalmas ünneplés vette kezdetét. A játékosok többsége a családjukkal ünnepelt, ahogy Lékai-Kiss Ramóna és kisfia is együtt örült Máté és a csapat diadalának.

Lékai-Kiss Ramóna boldogsága határtalan volt a lefújás után
Lékai-Kiss Ramóna boldogsága határtalan volt a lefújás után
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

Lékai-Kiss Ramóna a lelátón szurkolta ki a párizsi kvalifikációt

Fotósunk a legszebb pillanatokat is megörökítette. Lékai-Kiss Ramóna a lelátón szurkolta végig a tornát, vasárnap is a tatabányai csarnokban volt gyermekükkel, hogy együtt szurkoljanak Lékai Máténak és a válogatottnak. A lefújás után megérdemelten járt is Máténak a hatalmas csók és puszi. A család boldogan ölelkezett a pálya szélén. Együtt ünnepelték a régóta várt olimpiai kvalifikálást.

Lékai-Kiss Ramóna és gyermeke a lelátón szurkolt végig
Lékai-Kiss Ramóna és gyermeke a lelátón szurkolt végig
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában