Erősember

2024.03.13. 17:37

Izzasztóan erős feladat elé állt Fekete Miki, de vajon megbirkózott vele? +videó

Újabb kajás kihívás-videóval jelentkezett saját Youtube-oldalán a csolnoki erősember fia.

Kemma.hu

Többször beszámoltunk már róla mi is, hogy a híres erőemelő, a Csolnokon élő Fekete László fia, Fekete Miklós is szépen építgeti karrierjét. És nem csak apja nyomdokaiban, hanem saját lábán is igyekszik megállni, eddig nagy sikerrel. Valamiben még túl is szárnyalta ugyanis édesapját, hiszen egy sikeres Youtube-csatornát is visz a saját neve alatt, ahol már lassan 75 ezer feliratkozóval rendelkezik. 

Itt egyszerre vegyíti az edzést és a súlyemelést az immáron második fő profiljával, a kajálós tartalmakkal. Ebbe gyakorlatilag minden beletartozik, ami csak lehetséges: egzotikus ételek tesztelése, minél nagyobb mennyiségű és minél csípősebb ételek elfogyasztása, tesztek és különféle kihívások is megtalálhatóak a csatornáján.

Legutóbbi videójában is hasonló próbatételt láthatunk. Ebben jó barátját, Tibit vitte el szülinapja alkalmával Budapestre, ahol egy hamburgerező által hirdetett kihívásban vettek részt. Ebben a város legerősebb, legcsípősebb burgerét próbálták legyűrni, amiért 20 ezer forint jutalom is jár annak, akinek sikerül. De vajon sikerült a kihívás? A videóból kiderül:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában