Celebmustra

2024.03.24. 20:41

Örömkönnyek, mulatozás és nagykoncert - a celebvilág a héten sem unatkozott

Van, ami sosem változik. A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről szóltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek elmúlt napjai. Íme, a celebvilág összefoglalója!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal az Esztergom mellett éldegélő, viszkis-keramikus, Ambrus Attila, a férfi kéziválogatottal ünneplő Bódi Csabi, A tatabányai Fura Csével a soraiban tevékenykedő Follow the Flow, valamint az oroszlányi bombázó Kocsis Alexandra került be. Lássuk is, mi történt a Komárom-Esztergom vármegyéhez kötődő celebekkel és a celebvilággal az elmúlt napokban!

Lékai-Kiss Ramóna boldogsága határtalan volt Tatabányán

A magyar kézilabda válogatott Tatabányán váltotta valóra 12 éves álmát, kijutott a párizsi olimpiára. Vasárnap este a portugálok ellen Bartucz László parádéjával meglett az olimpiai selejtezőn a második hely. A mérkőzés lefújása után a lelátón és a pályán is hatalmas ünneplés vette kezdetét. A játékosok többsége a családjukkal ünnepelt, ahogy Lékai-Kiss Ramóna és kisfia is együtt örült Máté és a csapat diadalának, a legszebb pillanatokat pedig sikerült megörökítenünk nekünk is.

Fotókon a Follow the Flow nagykoncertje

A tatabányai Fura Csé gőzerővel készült a Follow the Flow hétvégi koncertjére csakúgy, mint Szakács Gergő és BLR. És persze a közönség részéről is nagy volt a várakozás. A fiúknak megint sikerült felejthetetlenné tenni az estét, amiről képeket is kitettek az Instagramra.

Kinek tett ígéretet Kocsis Szandi?

Mint arról beszámoltunk, Kocsis Alexandra mostanában többször is találkozott a világsztárral, Arnold Schwarzeneggerrel. Az oroszlányi bombázó példaképe a a testépítőből lett hollywoodi sztár és kormányzó, így a találkozások bizonyosan inspirálóan hatottak, hatnak a tökéletes testű szépségre.

Teljesen más, teljesen új, kívül a komfortzónán és még is egy új szerelem, ami minden nap erőt és motivációt ad

– fogalmazott Szandi a posztjában, sejtelmesen hozzátéve még annyit:

Tettem egy ígéretet.

Vajon mire célozhatott? 

Így mulat a magyar olimpikon: Bódi Csabi volt a kézisek sztárvendége

Miután a magyar válogatott Portugália legyőzésével kiharcolta Tatabányán az olimpiai részvételt, alaposan megünnepelték a sikert. Nem is akárkivel: Bódi Csabi vitte el nekik a legnagyobb mulatós slágereket. A mulatós sztár két videót is feltöltött, amelyen együtt énekel, táncol a srácokkal. A felvételek tanúsága szerint elhangzott többek között az Aranyeső, az Érik a szőlő, az Accalari Bomba, az Azért vannak a jóbarátok is többek között, a válogatott tagjai pedig fáradtságot nem ismerve ugráltak, énekeltek, táncoltak a dalokra.

Nagypéntektől már saját boltjában kínálja portékáját a Viszkis

A Bábolnai Sonkafesztiválról idén sem hiányozhatott az egykori bankrabló. A Viszkis hátrahagyva régi életét ugyanis már évek óta kerámiákat készít, amiket eddig különféle vásárokon és fesztiválokon árult. Most azonban hamarosan egy saját üzletet nyit Szentendrén feleségével közösen, aki ruhákat készít. Ambrus Attila a Kemma.hu kérdésére azt is elárulta, hogy mikortól kereshetik Szentendrén a boltját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában