Példakép

2024.02.28. 14:12

Arnold Schwarzenegger irodájában járt Kocsis Alexandra, Oroszlány bombázója

Nem akárkivel találkozott Kaliforniában Kocsis Alexandra. Az oroszlányi bombázóról tudni lehet, hogy Arnold Schwarzenegger a példaképe. Most pedig még az irodájába is bebocsátást nyert.

Kemma.hu

Legnagyobb példaképével találkozott a tengerentúlon Kocsis Alexandra. Az oroszlányi bombázó többször mesélt már róla, mennyire tiszteli és csodálja a testépítőből lett hollywoodi világsztárt és kormányzót, akivel egyébként már korábban is „összeszűrte a levet”. Az ex-exatlonos szépség ugyanis a tavalyi Oktoberfesten együtt sörözött Arnold Schwarzeneggerrel, az ott készült fotó tanúsága szerint igen jó hangulatban. 

23 September 2023, Bavaria, Munich: The actor Ralf Moeller (l-r), with company, Arnold Schwarzenegger and his girlfriend Heather Milligan Oktoberfest Kocsis Alexandra
Arnold Schwarzenegger és Kocsis Alexandra már korábban is találkozott. Egy szemfüles fotós kapta lencsevégre őket, amint együtt söröznek az Oktoberfesten
Forrás: AFP

Amikor aztán Alexandra Kaliforniába költözött, újra találkozott Schwarzeneggerrel, erről pedig közös fotót is villantott az Instagram-oldalán. A bombázó legfrissebb posztja azonban ennél is többre enged következtetni, hiszen a világsztár, ha lehet így fogalmazni, még közelebb engedte magához Alexandrát.

Arnold Schwarzenegger, a példakép

Az oroszlányi szépség bebocsátást nyert Arnold Schwarzenegger irodájába, ahol egy serlegekkel és kupákkal zsúfolásig teli vitrin előtt fotózkodott. Igazi megtiszteltetés lehetett ez Alexandrának, aki olyannyira szereti és közel érzi magához a világsztárt, hogy Schwarzenegger júliusi szülinapjáról is megemlékezett egy hosszú posztban a saját Instagram-oldalán.

A fitneszmodell részletesen le is írta akkor, mennyi motivációt jelentett számára az „osztrák tölgyként” is emlegetett Schwarzi. Így fogalmazott abban a posztban:

A legnagyobb inspirációm a mai napig, az életútja, eredményei, a hitrendszere, kitartása és elszántsága, személyes fejlődése, pozitív hozzáállása, motivációja, önfegyelme, alázata miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában