Celeb

2023.08.01. 15:38

"Köszönöm a kifogyhatatlan motivációt" - így köszöntötte Arnold Schwarzeneggert az oroszlányi szépség

Pár napja ünnepelte születésnapját az osztrák tölgy, amiről az oroszlányi Kocsis Alexandra is megemlékezett egy hosszú posztban.

Kemma.hu

Július 30-án ünnepelte 74. születésnapját a világhírű hollywoodi filmsztár és testépítő, Arnold Schwarzenegger, aki rengeteg ember számára jelent a mai napig követendő példát, motivációt és példaképet. Ezek közé tartozik az oroszlányi ex-exatlonosa és fitness modell, Kocsis Alexandra is, aki egyik legújabb Instagram-posztjában emlékezett meg erről a jeles alkalomról.

Mint írja: „Akik itt vannak az oldalamon és végigkövették az Arnold Classic győzelmem rögös, de annál csodálatosabb útját, azok tudják, hogy mit is jelent a személye nekem. A legnagyobb inspirációm a mai napig, az életútja, eredményei, a hitrendszere, kitartása és elszántsága, személyes fejlődése, pozitív hozzáállása, motivációja, önfegyelme, alázata miatt. A legnehezebb helyzetekben, amit az Arnold Classic előtt is elém gurított az élet (sérülés - bokaszalag szakadás, elszakadt vádli, eltörölt járat, eltűnt bőrönd és a végletekig lehetne sorolni) soha nem jutott eszembe visszafordulni vagy feladni.”

Ezt követően megemlíti, hogy rengeteg akadály került elé élete során, és ugyan sokszor sírva, de mindig ment előre, közben pedig Arnold motivációs beszédeit hallgatta, ami a legnagyobb erőt adta neki.

Soha NE add fel az álmaid! Most pedig az én közösségemnek adok vissza és segítem őket az életmódváltás útján és hogy elérjék az álmaikat❤️ Köszönöm a kifogyhatatlan motivációt az élet minden területén

– zárja sorait Alexandra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában