Mulatási

2023.03.12. 11:34

Videó: Lajcsival dáridózott Tatabánya - meglepő bejelentést tett a zenész

Bár az egészségi állapota nem a legjobb, mégis fergeteges hangulatú koncerttel várta az tatabányai közönséget Lagzi Lajcsi.

Kemma.hu

Mint megírtuk, mégis fellépett a tatabányai nőnapon Lagzi Lajcsi, akinek áramlopási ügye miatt börtönbe kellett volna vonulnia, ám halasztást kért egészségi állapotára hivatkozva. a Bíróság ugyan elutasította a kérelmet, ám a hivatalos irat még nem kapott a zenész arról, hova és mikor kell bevonulnia. 

A zenész így, kihasználva az időt, március 11-én fergeteges hangulatú koncertet adott Tatabányán a mocsai zensz.

− Sokan kételkednek abban, hogy meg lesz tartva a koncert. Az én lételemem a zene, ez nekem ugyanolyan fontos, mint a levegővétel, az oxigén. Amig el tudok menni, addig szórakoztatom a közönséget – mondta a Kemma.hu-nak a koncert előtt. Ám az eseményen meglepő bejelentést tett: : ez volt az utolsó koncertje, egy időre visszavonul.

A családom és a barátaim is kérték, hogy gondoljam át a fellépést, hiszen az egészségi állapotom már nem engedi meg, hogy ennyire hajszoljam magam. Az orvosok eltiltottak a trombitálástól, ami nekem az életet jelentette, de eljött az a pont, amikor át kell értékelnem magamban, mi az igazán fontos. Most az egészségemre kell koncentrálnom, így egy időre pihentetem a trombitát és saját magamat is

mondta a Ripostnak.

A zenész emellett a Komárom-Esztergom megyei napilapnak, a 24 Órának és a Kemmának is megköszönte, hogy a nyomon követtük a koncertjét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában