újra remekeltek

2019.05.28. 15:08

Újabb Komárom VSE siker: elérhető közelségben van a bronzérem az NB III.-ban

Az ötödik vereség nélküli meccsét játszotta a Komárom VSE az NB III.-ban. Ezúttal a MOL Vidi volt az ellenfele Bozsik Péter csapatának.

H. I.

Az NB III.-as osztályozó első találkozójának Komárom adott otthont. A visszavágó június 16-án lesz.

Forrás: KVSE/SZ.B.

A Mol Vidi II. ellen folytatta remek sorozatát a Komárom VSE, így a gyengébb tavaszi kezdés után továbbra is dobogósok Bozsik Péter fiai. Ez volt sorozatban az ötödik vereség nélkül megvívott mérkőzésük, amiből az utolsó négy győzelemmel ért véget. A komáromiak Schiller és Tóth találataival kétgólos előnyt szereztek a mérkőzés derekára, a vendégcsapat a ráadásban szépített a csereként beálló Kristán révén.

A legyőzött MOL Vidi II. csapata a kiesés elől menekül, ráadásul ezzel a vereséggel már a vonal alatt vannak a székesfehérváriak. Ami fontosabb: amennyiben a Komárom győzni tudna az utolsó fordulóban a már biztos második Érd otthonában, úgy biztosan bronzérmet akasztanak majd a komáromi játékosok nyakába. A Puskás Akadémia, amely a Komáromhoz hasonlóan 49 egységgel áll, Ménfőcsanakra utazik majd az utolsó fordulóban.

NB III., Nyugati csoport, 29. forduló

Komárom VSE–MOL Vidi FC II. 2-1 (1-0)

Komárom, vezette: Kovács T. (Kis Z., Bede T.).

Komárom: Szabó M. – Módi (Kenesei, 67.), Schiller, Végh T., Musitz, Tóth P. (Vincze, 82.), Bán, Katona, Hajba, Végh B., Koronczai. Vezetőedző: Bozsik Péter.

MOL Vidi II.: Tujvel – Pratsler, Hadzic, Zeke, Takács, Major (Kristán, 77.), Galacs (Pápai, 46.), Szabó B., Tarnóczi (Horváth B., 46.), Mocsi, Lencsés.

Vezetőedző: Toldi Gábor.

Gólszerzők: Schiller (17.), Tóth P. (67.), illetve Kristán (91.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában