Labdarúgás

2019.08.13. 17:08

Kenesei Krisztiánnal is találkozhattak a baji focitábor résztvevői

Az idén immáron ötödik alkalommal megrendezett baji nyári futballtáborba 39 focistapalánta látogatott el, amely rekordnak számít.

Kun Attila

Az idén immáron ötödik alkalommal megrendezett baji nyári futballtáborba 39 focistapalánta látogatott el, amely rekordnak számít.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A Baj KSE labdarúgó-szakosztálya idén már ötödik alkalommal rendezett nyári futballtábort, amelyet az elmúlt hét folyamán bonyolítottak le a szervezők.

– A tábort U14-es és alacsonyabb korosztályú gyermekek számára szerveztük. Idén 39 fiatalt láttunk vendégül, ez pedig a legmagasabb szám, amelyet a tábor történetében feljegyezhettünk – tudtuk meg Zombori Zoltántól, a Baj KSE szakosztály-vezetőjétől.

Kenesei Krisztiánnal is találkozhattak a fiatalok (Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra)

– A fiatalok többsége helyi, emellett egyesületünk igazolt sportolója, de érkeztek hozzánk Tatáról és Budapestről is. Minden program a futball körül forgott. Hétfőtől péntekig napi két, egyaránt két­órás edzést tartott a hat edzőből álló szakmai stáb. Külön programként meglátogattuk a Groupama Arénát és sárkányhajózáson is részt vehettek a gyerekek Tatán – beszélt a programokról a sportvezető.

– A közelmúltban készült el az új községi öltözőépület, amely minden igényt kielégített a tábor lebonyolításához. Az edzők mellett bevontuk a szervezésbe a szakosztály ifjúsági korosztályú játékosait is, de több szülő, valamint a helyi önkormányzat is a segítségünkre volt az elmúlt napokban – hangsúlyozta Végh László edző, a helyi labdarúgó-szakosztály vezetőségi tagja.

Ez a hét sem múlt el meglepetésvendég nélkül. Tavaly Csapó Károly tette tiszteletét az edzőtáborban, idén pedig Kenesei Krisztiánt hívták meg a szervezők. A Komárom VSE korábbi 29-szeres válogatott, magyar gólkirályi címet is szerző csatára pályafutásáról és legnagyobb futballélményeiről mesélt a gyerekeknek, majd válaszolt kérdéseikre. Mint megtudtuk tőle, gyakran kap hasonló felkéréseket, és ha ideje engedi, szívesen látogat el a fiatalok rendezvényeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában