labdarúgás

2019.06.09. 20:51

Vitte a játékot a Tatabánya, de döntetlen lett az osztályozó első fordulója

A június 9-i vasárnapi meccsen végig mezőnyfölényben játszott Tatabánya SC. A folytatás egy hét múlva Tatabányán következik.

H. I.

Forrás: 24 Óra

Fotó: H. I.

Június 9-én vasárnap este rendezték az NB III.-ba jutás első mérkőzését. A Tatabánya SC az első félidőben meddő mezőnyfölényben volt, de a kaput egyik csapat sem veszélyeztette túlságosan.

Farkas Viktor szögletet lő (Fotó: H. I. / 24 Óra)

A játék munka jellege dominált a lefújás előtt. A szünetet követően aztán egyre kezdeményezőbb volt a fehér mezben játszó Tatabánya, de Zelizi kapusnak nem kellett bravúrokat bemutatni, egy-két védése volt. Solymos pár alkalommal fejjel veszélyeztetett. A meccs végén aztán Móri egyedül vezethette Balla kapusra, de a rutinos korábbi Tatabánya-kedvenc hibázott.

A két csapat közül egyértelműen látszott, hogy a Tatabánya bír nagyobb játékerővel, ám a döntést elnapolták. A visszavágó így 0-0-ról indul, amit június 15-én szombaton rendeznek Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban.

Megyei I. Osztályozó 1. forduló

Bicskei TC-Tatabányai SC 0-0.

Bicske

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában