BÁBOLNA, NAPFÉNY, STRAND!

2020.07.10. 05:49

Telt házas rajt a strand- és termálfürdőben

Bábolna: szaunaszeánszok képzett mesterekkel és különböző illóolajokkal.

(X)

A fiatalok a strandot és a kinti medencét vették birtokba.

Bár még csak pár napja – múlt hét szerdán – nyitotta meg először a kapuit a nagyközönség előtt, de már az első hétvégén telt házzal üzemelt a Bábolna Strand- és Termálfürdő.

Az igazi strandidő ugyanis megtette a hatását, így szombaton és vasárnap is kikerült egy időre a Megtelt! tábla a fürdő ajtajára.

A fiatalok a strandot és a kinti medencét vették birtokba.

Ahogy várni lehetett, a gyermekek szinte megrohanták a spray-parkot, a fiatalok pedig a strandot és a kinti medencét, míg az idősebbek a három különböző hőfokú gyógy- és termálmedencét választották elsősorban. Emellett nagy sikere volt még a két szaunának, ahol mindkét délután képzett szaunamesterek tartottak – különböző illóolajokat is felhasználva – látványos szaunaszeánszokat.

Az első hétvégén telt házzal üzemelt a strand és termálfürdő. (Fotó: Kleb Attila)

Figyelik a vendégek észrevételeit

A vendégek láthatóan elégedettek voltak a nyitó hétvége programjaival és a termálfürdővel, bár abban a két napban a fürdő vezetése is külön odafigyelt arra, hogy a látogatók észrevételeit, javaslatait begyűjtse.

Ahogy Huszár Anett, a Bábolna Strand- és Termálfürdő igazgatója elmondta: számára a legfontosabb a vendégek elégedettsége, hogy az ő igényeik szerint fejlődjön a termálfürdő már a nyitás első pillanatától kezdve. Ezért folyamatosan kérik és figyelik a vendégek visszajelzéseit, mert így lehet állandóan megújuló szolgáltatást nyújtani a pihenni, kikapcsolódni vágyók számára.

Az első lépést megtették – teljesen önerőből −, amire joggal büszkék a bábolnaiak. A termálfürdő fejlődési lehetősége pedig adott, hiszen bőven van még hely a közel háromhektáros területen, akár további medencék, csúszdák, kiszolgálólétesítmények vagy új szolgáltatások, attrakciók kialakítására is.

Az idősebbek elsősorban a gyógy- és termálmedencéket választották.

Itt az alkalom és az igazi jó idő

Ha pedig pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, ráadásul még nem próbálta ki, itt az alkalom – és persze a jó idő –, hogy ellátogasson az újonnan megnyílt Bábolna Strand- és Termálfürdőbe!

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában