Tündérszépek

2019.08.26. 12:27

Ha szépség, akkor legyen fő szempont a természetesség

Nem elhanyagolandó szempont a testalkat, de a szavazóink körében a legsarkalatosabb szempont egy szépség esetében a természetesség kihangsúlyozása.

Kemma.hu

... ha folyton bókokat zsebelsz be, és gyakran hallod, neked a kifutón és az újságok címlapjain lenne a helyed. a Tündérszépek ehhez kitűnő ugródeszka lehet.

Az előző szezonban is nagy sikernek örvendő Tündérszépek országos szépségversenyre már javában zajlik a jelentkezési időszak. A legfőbb cél megtalálni 2020 legszebb lányát. A verseny megyei válogatókkal veszi kezdetét, ezt követően kerül majd sor a regionális fordulókra. A megyei és regionális előválogatókból a szakmai zsűri által kiválasztott 3-3 versenyző, illetve a szavazók által legmagasabb értékelést kapott versenyző – összesen tehát 4-4 hölgy – jut tovább a januári döntőbe. Ott a zsűri választja majd ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, illetve az olvasók is megválasztják a szerintük legszebb lányt, akire szintén értékes nyeremények várnak a dicsőség mellett. Sőt, idén a szavazók között is osztunk ki ajándékokat!

Legutóbbi szavazásunk során arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek mi a legfontosabb, milyen 2020 Tündérszépe. A legtöbben (57 százalék) úgy gondoltátok, hogy a legfontosabb tényező és szempont egy ilyen versenyben a természetesség és annak a kihangsúlyozása. Amire nagy figyelmet fordítottatok (27 százalék) az a testalkatot érintően, az volt, hogy a versenyben induló lányok inkább formás idomúak legyenek, mintsem túl vékonyak. Voltatok páran (14 százalék), akik sokkal inkább az egyéniséget tartották egy sarkalatos szempontnak. Csak nagyon kevesen gondoltátok úgy (2 százalék), hogy a nagy mennyiségű smink és a tetoválás még bőven belefér egy ilyen versenyen, hiszen fő a vagányság.

[eweb-voting id="1724668"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában