igazi lovag

2018.05.23. 12:30

J. Sándor nemcsak a barátját rabolta ki, de még annak barátnőjét is megverte

A 38 éves tokodaltárói J. Sándor szépen levizsgázott: nem elég, hogy saját barátját lopta meg, de még az őt védő barátnőjét is megütötte.

kemma.hu/police.hu

Forrás: shutterstock

Rablás bűntett és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 38 éves J. Sándor ellen.

[caption id="" align="alignnone" width="751"] Ennyi pénzt sikerült elvennie barátjától a gyanúsítottnak /Forrás: police.hu/[/caption]

A gyanú szerint a tokodaltárói férfi május 19-én a táti Majálison megfenyegette egy ismerősét és felszólította a nála lévő táska átadására. Közben megragadta a pólóját, a táskából kivette a sértett pénzét, a kezéről pedig levette a karóráját. A sértett barátnője megpróbált barátja védelmére kelni, de J. Sándor ekkor megütötte őt.

[caption id="" align="alignnone" width="436"]1 A sértett óráját is elvitte a rabló /Forrás: police.hu/[/caption]

Ezután a gyanúsított távozott a helyszínről. J. Sándort május 22-én fogták el az esztergomi rendőrök. Gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!