Bűncselekmény

2020.01.15. 14:48

Három nap alatt három eltiltott sofőrt fogtak az utakon a rendőrök

A rendőrök három nap leforgása alatt három tiltott sofőrt is fogtak Tatán, Tatabányán és legutóbb Tárkányban.

Kemma.hu

Fának csapódott egy gépkocsi szerda délelőtt Környe és Tata között, a baleset következtében egy ember beszorult az autóba.

A rendőrség tájékoztatása szerint három napon belül három eltiltott gépjárművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök Komárom-Esztergom megyében, január 12-én délelőtt Tatán, 13-án Tatabányán, és 14-én Tárkányban.

A kisbéri járőrök január 14-én délután Tárkányban, a Fő utcán állítottak meg egy elektromos kerékpárral közlekedő helyi férfit. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján ellene büntetőeljárást kezdeményeztek. Az iratok ellenőrzése során kiderült, hogy a férfit korábban a Komáromi Járásbíróság a vezetéstől eltiltotta, ezért a rendőrkapitányságra előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában