Bűncselekmény

2019.10.10. 13:51

Háromfős társaság rabolt ki két férfit Esztergomban

A két férfit Esztergomban kiraboló három fős társaságot még aznap sikerült elfogni és előállítani a rendőrkapitányságra.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrség kezdeményezte, hogy az Esztergomi Járási Ügyészség tegyen indítványt annak három férfinak a letartóztatására, akik két férfit raboltak ki Esztergomban. Ellenük csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt indítottak büntetőeljárást.

Két férfi ismerkedett össze egy három fős társasággal egy esztergomi vendéglátóhelyen október 8-án, kedden este. Záróra után átmentek egy másik kocsmába, ahol szintén együtt italoztak. Innen a sértettek október 9-én éjjel fél 2 körül elindultak egy közeli szállóra.

A korábban megismert társaság női tagja utolérte őket a Lázár Vilmos utcában, és szexuális szolgáltatást kínált fel a férfiaknak. Pár perc elteltével a nő két társa is csatlakozott hozzájuk. A 32 éves T. F és a 21 éves Sz. M szóváltásba került a két férfival, akikkel dulakodni kezdtek.

A három elkövető a földre szorította a két férfit és egyiküktől elvették a mobiltelefonját, másikuktól pedig a pénzét, majd elmenekültek a helyszínről. Az esztergomi rendőrök amint tudomást szereztek a bűncselekményről, megkezdték az elkövetők felkutatását.

A telefont még aznap visszaadták jogos tulajdonosának (Fotó: Police.hu)

Az adatgyűjtés során azonosították, és még aznap délelőtt elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították mind a három személyt. Sz. Mihálynál megtalálták a sértett mobiltelefonját, amit még aznap visszaadtak a tulajdonosának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában