karambol

2019.08.21. 14:15

Busz és teherautó ütközött a veszélyes esztergom-kertvárosi csomópontban

Esztergom-Kertvárosban busszal ütközött egy teherautó a Kesztölci úton, az ÖMV előtti területen. A veszélyes kereszteződésben gyakoriak a balesetek.

F. M.

A balesetben senki sem sérült meg

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (KNYKK) szóvivője, Pruzsina Alice a Kemma.hu-t arról tájékoztatta, hogy a társaság egyik menetrend szerinti buszjárata szenvedett anyagi kárral járó balesetet augusztus 21-én reggel. A balesetben senki sem sérült meg, az utasok pedig átszálltak egy másik járatra. A társaság részéről a helyszínen nem volt szükség intézkedésre a baleset után.

Kollégánk a helyszínen járt, és elmondta: Esztergom-Kertvárosban, a Suzuki (Látóhegyi) út és a Kesztölci út kereszteződésében ütközött össze a busz és egy teherautó. A busz Kesztölc felől érkezett Kertváros felé.

A nagy forgalmú kereszteződésben rendszeresek a balesetek, a helyiek által aláírásgyűjtés is kezdődött annak érdekében, hogy körforgalom létesüljön az ÖMV előtti területen. Ez a terv egyébként valóra is válik, ugyanis az M100-as gyorsforgalmi út megépítésének egyik csomópontja a Suzuki-Kesztölci kereszteződés, melyben megépítik a hőn áhított körforgalmat.

A balesetben senki sem sérült meg (Fotó: Walczer Patrik / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!