mennyei megyei

2018.06.13. 07:00

Döntse el, kik voltak a megyei foci legjobbjai!

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága a 24 Órával és a Kemma.hu-val választja ki az idei bajnoki év legjobb játékosait. A döntés olvasóink kezében van: szavazataikkal döntsenek, ki nyerje a különböző kategóriát!

Kemma.hu

Forrás: shutterstock

Minden meccsen ott volt? Élete a foci? Akkor vérbeli drukkerként itt a kihagyhatatlan ziccer, hogy megmondja, kinek a teljesítményével volt a legelégedettebb az idei bajnoki szezonban!

A szavazás június 17-én, 22 órakor ér véget. A szavazás eredményét a KEMLSZ június 21-i évzáró gáláján hozzuk nyilvánosságra. Szavazni a megyei I., II. és III. osztály legjobbjaira lehet, kategóriánként öt játékos közül lehet választani.

Szavazni naponta egyszer, facebook-azonosítóval lehet, a jelölt nevére, majd a vote gombra kattintva. Szavazásra buzdítani, a jelölt fotóját megosztani megengedett, ehhez kattintsanak a facebook-, vagy a megosztás-jelre kedvencük fotójánál!

A jelöltek:

Megyei I. osztály: Solymos Zoltán (Komárom), Mann Patrik (Zsámbék), Bukovecz Ferenc (Oroszlány), Giber Roland (Vértesszőlős), Manga Zsolt (Nyergesújfalu)

Megyei II. osztály: Árvai Dániel (Tatabánya), Gyüszi Levente (Ete), Csizmadia Rajmund (Mocsa), Dobai Péter (Bana), Tóth Zoltán Péter (Szomód)

Megyei III. osztály: Galba József (Bajót), Samu Gábor (Szákszend), Schmidt Norbert (Dunaszentmiklós), Bauer Attila (Császár), Hamza Tibor (Naszály)


A kedvencére IDE kattintva tud voksolni.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában