élabdarúgás

2017.10.20. 15:28

Megye I.: így állnak 10 forduló után a csapatok

Tíz forduló telt el az Atlasz Geodézia megyei I. osztályú bajnokságból, ennek alkalmából egy kis összesítőt készítettünk.

Herczeg István

A Komárom VSE (fekete mezben) kiütéses győzelmet aratott a Kecskéd ellen, és simán lépett tovább

Fotó: Nagy Tamás

Ahogy a papírforma előre jelezte, tíz mérkőzés után a Komárom VSE együttese vezeti a tabellát, kilenc győztes mérkőzés mellett egy találkozón kaptak ki, épp a hétvégén. Vesztett pontok tekintetében a Zsámbék ugyanígy áll, nyolc nyert mellett egy vereségük van, épp a Komárom ellen kaptak ki. A dobogóra még a címvédő Vértesszőlős fér fel, tízből hetet nyertek, egy döntetlen mellett két vereséget számlálnak, az előttük álló két csapattól kaptak ki.

A negyedik helyen a kilenc meccsen húsz pontot szerző Oroszlány áll, az ötödik Bábolna pedig már öt ponttal lemaradva követi őket. A hatodik a Tata, itt a gyenge kezdés után remek folytatás következett. Tizenkét pontot szerzett eddig a Sárisáp, így még lőtávolon belül maradtak Karcagi Pálék. Szintén ennyi ponttal áll az újonc Koppánymonostor, amivel vélhetően kiegyeztek volna a szezon elején.

Az Esztergom tizenegy egységgel, mögöttük pedig a mindössze nyolc mérkőzésen játszó Kecskéd áll, három pontos lemaradásuk van az Esztergom mögött. Szintén nyolc pontot szerzett a Nagyigmánd, a szezon negatív meglepetését bemutató Nyergesújfalu pedig eddig csak hét pontot. A Vértessomló is ennyivel áll, itt egy hosszú nyeretlenségi sorozat edzőváltást eredményezett. Az Ács hat, az újonc Bokod pedig három pontot szerzett ezidáig. Mint ismert, a Tátot – a kellő számú játékos hiánya miatt – kizárták a bajnokságból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában