Balhé

2024.05.05. 11:20

Döntöttek a verekedés miatt félbeszakadt meccsről

A Komárom-Esztergom vármegyei harmadosztály északi csoportjában rendezett Szomód-Széchenyi TSE mérkőzés verekedés miatt szakadt félbe.

Kemma.hu

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Szomód-Széchenyi TSE mérkőzésen 3-3-as állásnál, a hazaiak egyenlítő találata után dulakodás tört ki a két csapat játékosai között, majd a nézőtérről beszaladt egy szurkoló, aki hátulról megütötte a vendégek egyik játékosát. A találkozót vezető Berecz Levente a verekedés után azonnal félbeszakította a mérkőzést, majd az ügy természetesen az MLSZ Komárom-Esztergom Vármegyei Igazgatóságának az asztalán landolt.

A Széchenyi TSE csapata (pirosban) végül jól jött ki a verekedés miatt beszüntetett meccsből
A Széchenyi TSE csapata (pirosban) végül jól jött ki a verekedés miatt beszüntetett meccsből
Fotó: Viszló Balázs

Az igazgatóság által oldalunknak eljuttatott információk alapján az ügyben a Versenybizottság (VB) volt illetékes. A tárgyaláson mindkét együttes részéről meghallgatták a résztvevőket, majd az elmondottak alapján megállapították, hogy a hazai, tehát a szomódi együttes a vétkes, ezért a mérkőzés három pontját 3-0-ás eredménnyel a Széchenyi TSE kapja meg.

Cikkünk megjelenéséig a Szomód együttese még nem nyújtott be fellebbezést az ügyben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában