Takács Károly

2024.05.18. 13:14

Baloldali kampányhúzástól tart a kormánypárti polgármesterjelölt

Takács Károly kormánypárti polgármesterjelölt szerint a baloldal öt évvel ezelőtt mindent megígért, csakhogy megszerezze Oroszlányt. A Fidesz-KDNP-s jelölt azt mondja, ehelyett hitelt vettek fel és megemelt vállalkozói adókat, valamint lakossági adókat vezettek be.

Kemma.hu

Takács Károly Fidesz-KDNP-s polgármesterjelölt értékelte az Oroszlányiak Lokálpatrióta Köre választási programját. Azt mondja, sokat akar a szarka...

A Fidesz-KDNP-s oroszlányi polgármesterjelölt Takács Károly
A Fidesz-KDNP-s Takács Károly szerint a baloldal 2019-ben mindent megígért, ebből viszont alig teljesült valami
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A közösségi oldalon közzétett videóban az OLPK 2019-es választási ígéreteit értékeli. Hozzáteszi: szépen cizellált programsort állított össze a párt, de ebből csak néhány teljesült. Némi jóindulattal... Arról is beszélt, mi teljesült az ígéretek helyett.

– Teljesült több mint 2 milliárd forint hitelfelvétel, aminek nem látszik az eredménye – sorolja Takács Károly. Azt mondja, nem a hitelt kell elutasítani, hanem azt, hogy erre támaszkodjon a város. Szerinte ehelyett inkább az iparűzési adóbevétel növelését kellene célul kitűzni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában