NB3

2024.04.23. 06:24

Egyszerűen semmi nem akar összejönni a dorogiaknak hazai pályán

A Komárom továbbra is őrzi idei veretlenségét, mindezt ráadásul úgy tudta megtenni, hogy az egész mérkőzésen egy emberrel kevesebben voltak.

Túri Csaba

A mérkőzés egészén emberhátrányban játszó komáromiak nagyot küzdve pontot tudtak szerezni az egykori válogatott labdarúgó, Vanczák Vilmos edzette NBIII-as felcsútiak otthonában. Egy kis szerencsével még a három pontot is hazavihették volna, ha csak egy helyzetüket gólra tudják váltani. Az eredmény ebben a helyzetben azonban megsüvegelendő, ami azt is jelenti értelemszerűen, hogy a Komárom továbbra is veretlen 2024-ben. Bár a klubnál is biztosan boldogabbak lennének, ha pár döntetlenjük győzelemmel végződött volna.

Végig emberhátrányban játszva tudott pontot csenni az NBIII-as Komárom
Végig emberhátrányban játszva tudott pontot csenni az NBIII-as Komárom
Forrás: Facebook/Komárom VSE

A következő fordulóban nehéz mérkőzés vár Burányi Tamásékra, a tabellán ötödik helyen álló Gyirmót második csapatát fogadják hazai környezetben.

 

NBIII. Északnyugati csoport, 25. forduló
Puskás Akadémia FC II. - Komárom VSE 0-0
Pancho Aréna, Felcsút, vezette: Iványi Gábor (Jakab B., Aczél P.)
Komárom: Bánfalvi - Tifán-Péter, Nagy T., Köles, Koch, Oláh (Tímári 66.), Nagy Z., Jankovics (Harangozó 79.), Kalmár, Popovics (Szecsődi 11.), Berzsenyi. Vezetőedző: Burányi Tamás
Kiállítva: Köles (3.)

NBIII-as átok hazai pályán

Nem, nem és nem. Mintha meg lenne átkozva a Dorog a saját pályáján, egyszerűen semmi nem akar nekik összejönni. Bár ezúttal az esélyesebb, jobb erőkből álló Veszprém volt a vendégük, az, hogy öt hazai mérkőzésen egyszer sem tudtak az aktuális ellenfél kapujába betalálni, finoman fogalma sem jó teljesítmény. Az egyetlen jó hír számukra, hogy a következő fordulóban idegenbe utaznak. Márpedig a szezonjukat eddig az otthonuktól távoli meccsek védik meg.

NBIII. Északnyugati csoport, 25. forduló
Dorogi FC - VSC 2015 Veszprém 0-2 (0-1)
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, Dorog, vezette: Derdák Marcell (Bertalan D., Király Zs.)
Dorog: Tulipán - Nagyházi (Ferkó 61.), Forgó, Selmeci (Markos 76.), Berkó, Hoszpodár (Boda 76.), Harmat, Vígh (Bokán 76.), Papp, Balla (Schäffer 61.), Tomás. Vezetőedző: Bekő Balázs
Gólszerzők: Tömösvári (34., 63.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában