NBIII

2024.04.15. 11:47

Ebben a meccsben több is lehetett volna

A komáromiakat ezúttal sem sikerült legyőzni, bár a siker sem jött össze az NBIII-ban.

Kemma.hu

Remek formában várta a találkozót a Komárom VSE, ráadásul egy hosszú negatív szériában lévő gárdát fogadtak a Molaji Sporttelepen. A hazaiak az idén lejátszott hat mérkőzésükből egyet sem veszítettek el, nem lehetett túlzó esélyesebbnek kikiáltani őket.

Bár nem kapott ki a Komárom VSE, de győzniük sem sikerült
Bár nem kapott ki a Komárom VSE, de győzniük sem sikerült
Forrás: Komárom VSE/facebook

A Balaton-partiak azonban lehűtötték a kedélyeket egy gyors gólnak köszönhetően, az így kialakult egy gólos előny ki is tartott nekik a szünetig. A második játékrész elején hármat is cserélt Burányi Tamás, ami meg is hozta az eredményt, nem sokkal később ugyanis sikerült egalizálni. A mérkőzés hátralévő részében már nem változott az eredmény, így továbbra is őrzi idei veretlenségét a KVSE, bár ezúttal talán többre számítottak a pontosztozkodásnál.

NBIII. Északnyugati csoport, 24. forduló
Komárom VSE - Balatonfüredi TC 1-1 (0-1)
Molaji Sporttelep, Komárom, vezette: Horváth Patrik (Nagy M., Tóth Cs.)
Komárom: Bánfalvi - Tifán-Péter, Nagy T., Sandal, Köles (Szénási 50.), Irmes (Harangozó 79.), Oláh-László (Berzsenyi 50.), Nagy Z., Jankovics (Tímári 87.), Popovics (Wágenhoffer 50.), Nagy Zs. Vezetőedző: Burányi Tamás
Balatonfüred: Erdélyi - Farkas, Imre (Nagy B. 60.), Mayer, Burucz, Pécseli, Bartha (Török 80.), Szabó (Major 55.), Nagy R., Tóth, Horváth. Vezetőedző: Preisinger Sándor
Gólszerzők: Nagy T. (59.), illetve Szabó (6.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában