Erősítés

2024.04.05. 17:44

Külföldről igazolt új játékost a MOL Tatabánya

A férfi kézilabda első osztályában szereplő MOL tatabánya KC hivatalosan bejelentette első szerzeményét a következő szezonra.

Túri Csaba

Ignacio Plaza a MOL Tatabánya csapatában folytatja pályafutását

Forrás: Handball World

A MOL Tatabánya kapcsán az elmúlt hetekben több távozó játékosról is beszámoltunk, ezúttal azonban már egy friss szerzeményről adott hírt a klub hivatalos Facebook-oldalán. A Dragan Djukics edzette csapatnál folytatja pályafutását a spanyol Ignacio Plaza.

Ignacio Plaza, a MOL Tatabánya új igazolása
Ignacio Plaza, a MOL Tatabánya új igazolása
Forrás: Tatabánya Kézilabda Club/Facebook

A 30 esztendős, 195 centiméter magas beállós Ignacio Plaza a spanyol Atletico Madridban kezdte sportolói pályafutását. Korábban tagja volt az U20-as spanyol válogatottnak, amelynek tagjaként 2014-ben Európa-bajnoki bronzérmet szerzett. 

A spanyol kézilabdázó a Porto csapatától szerződik a Kék Tigrisekhez. Pályafutása során több nemzetközileg is elismert klubban kézilabdázott: megfordult a német Füchse Berlinben és a Magdeburgban, majd az AEK Athén tagjaként EHF kupa győzelmet ünnepelhetett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában