Kosárlabda

2024.04.16. 14:35

Az MVM-OSE Lions Kecskeméten folytatja az alsóházi rájátszást

Idegenben folytatja a playout-ot az oroszlányiak együttese. A Váradi Kornél vezette kosárlabda-csapat ebben a fordulóban is egy kemény párharcra számít.

Bottka Szabolcs

Szerdán folytatódik az MVM-OSE Lions számára az alsóházi rájátszás, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét ellen lépnek pályára, idegen színekben. Az előző mérkőzésüket mindkét csapat megnyerte, a Lions a Kaposvárat győzte le egy végig szoros mérkőzésen. A védelmük nem remekelt úgy az első félidőben, ahogy azt a csapat remélte, a meccs későbbi szakaszában azonban javítottak hibáikon.

Idegenben folytatja a playout-ot az oroszlányiak együttese. A Váradi Kornél vezette kosárlabda-csapat ebben a fordulóban is egy kemény párharcra számít.
Az MVM-OSE Lions és a KTE-Duna közötti összecsapás izgalmas kosárlabda-mérkőzést hozhat
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

 Az Oroszlány vezetőedzője, Váradi Kornél meglátása alapján egy újabb kemény mérkőzés vár a játékosaira, hiszen a Kecskemét egy masszív csapat, akik jó ritmusban vannak. Szerinte, ha hozzák azt a teljesítményt, amit a Kaposvár ellen nyújtottak a második félidőben, akkor a playout-ban is sikeresek lehetnek.

Kosárlabda, Férfi NB I./A, playout, 2. forduló

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét–MVM-OSE Lions

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, szerda, 18 óra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában