NBIII

2024.04.14. 05:20

Az utolsó helyezett otthonában lehet feledtetheti a Dorog a vereséget

Minden esélye megvan a hétvégén a Dorogi FC csapatának, hogy feledtesse a bányászrangadón elszenvedett vereséget.

Túri Csaba

A dorogiak egy elbukott vármegyei rangadó után érkeznek a tabella utolsó helyén álló csornaiakhoz, remek esély lehet ez a számukra, hogy túllépjenek az elmúlt heti vereségen. Furcsa lehet ezt leírni, de a piros-feketék mellett szólhat az idegen pálya, hiszen a naptári évben eddig kizárólag az otthonuktól távol tudtak győzelmet aratni. Idegenben egyébiránt utoljára még tavaly szeptemberben szenvedett vereséget a Dorogi FC (éppen Tatabányán), ráadásul az utolsó négy alkalommal kivétel nélkül három ponttal tértek haza. 

A Dorogi FC az utolsó helyezett otthonában lép pályára hétvégén
A Dorogi FC az utolsó helyezett otthonában lép pályára hétvégén
Fotó: Walczer Patrik / Forrás: 24 Óra

Jó hír még a számukra, hogy a könyöksérüléséből felépülő Papp Máté ismét bevethető állapotban lesz a találkozóra. Bekő Balázs együttese. Az őszi egymás elleni mérkőzésüket ugyan a dorogiak megnyerték, de a győztes találatra a hajráig kellett várni. A győzelmet ugyan nem kell magyarázni, de nem árt koncentrálni Csornán, hiába tűnik az ellenfél már biztos kiesőnek.

NBIII. Északnyugati csoport, 24. forduló
Csornai SE - Dorogi FC
Kocsis István Városi Sporttelep, Csorna
vasárnap, 16 óra, vezeti: Holczbauer Flórián (Jakab B., Szabados D.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában