Atlétika

2024.04.10. 18:00

Luterán Petra egyre közelebb Párizshoz

Luterán Petra kiemelkedő teljesítményével egyre nagyobbak az esélyei, hogy részt vehessen a párizsi paralimpián. A helyszínen nyújtott teljesítményét kiemelkedő atlétika jellemezte.

Kemma.hu

A napokban Horvátországban, azon belül Pulában rendeztek egy nemzetközileg igen rangosnak számító para atlétikai versenyt, ahol a TSC Goetech sportolója, Luterán Petra is részt vett, eredményeire büszke lehet. Négy versenyszámban állt rajthoz, ahol három aranyérmet és egy ezüstöt volt képes bezsebelni. Oroszi Zsuzsa, a para atlétikai kapitány elmondása szerint Luterán Petra performansza révén növelte esélyeit a párizsi paralimpiai részvételére.

Luterán Petra kiemelkedő teljesítményével egyre nagyobbak az esélyei, hogy részt vehessen a párizsi Paralimpián. A helyszínen nyújtott teljesítményét kiemelkedő atlétika jellemezte.
A tatabányai sportoló büszke lehet atlétika eredményeire
Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

Bessenyey Zoltán és Szőllősi István mellett Luterán Petra is képes volt javítani a „Paralimpia High Performance” listáján, ami nagy jelentőséggel bír, hiszen ezzel tovább javítja esélyeit a kijutásra.

Horvát Nyílt Verseny, Pula
Luterán Petra:

  • T47 100m: 13,38 - aranyérem
  • T47 200m: 26,65 - aranyérem
  • T47 400m: 1:00,04 - aranyérem
  • T47 távolugrás: 5,37 - ezüstérem

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában