NBIII.

2024.03.29. 19:17

A megszokottól eltérő időpontban lép pályára az idén még veretlen Komárom

Már megszokhatták az NBIII.-as meccsekre járók, hogy vasárnap rendezik a találkozókat minden hétvégén. A Komárom VSE gárdája ezúttal kivételesen, egy nappal korábban gyűjtögetheti tovább a pontjait.

Túri Csaba

A labdarúgó NBIII. Északnyugati csoportjában szerepelő Komárom VSE gárdája ragyogóan, mondhatni álomszerűen indította tavaszi szezont. Az eddig lejátszott négy mérkőzésükön nem talált legyőzőre a határmenti település labdarúgócsapata, ami a sikertelenebb ősz után mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény. 

Tovább nyújthatja veretlenségi szériáját a Komárom VSE (pirosban)
Tovább nyújthatja veretlenségi szériáját a Komárom VSE (pirosban)
Fotó: Viszló Balázs

Rögtön az első fordulóban kétszer is vezetni tudtak Sopronban, de az a mérkőzés végül csak egy pontot eredményezett. Szintén egy pontot sikerült hazahozniuk a fővárosból is, de a sokkal esélyesebbnek tartott III. ker. TVE otthonában elért döntetlen kifejezetten jó eredménynek számított. A következő két mérkőzésen aztán még nagyobbat dobbantott a KVSE: első idei hazai meccsükön a félidőben még hátrányban voltak a Szombathelyi MÁV Haladás VSE ellen, de remek második félidei játékuknak köszönhetően fordítani tudtak. Legutóbb pedig az ETO Akadémia otthonából hozták haza a pontokat.

Új edzővel menetel a Komárom VSE

Különösen értékesnek számít az idei menetelésük, ha figyelembe vesszük, hogy mindössze egy alkalommal tudtak a saját közönségük előtt pályára lépni. A komáromi klub sikereinek egyik letéteményese a télen kinevezett vezetőedző, Burányi Tamás. A mindössze 34 esztendős szakember januárban vette át a csapat irányítását, korábban a Budafok gárdáját edzette. A fiatal vezetőedzővel értelemszerűen még veretlen a csapat, és a városban bíznak benne, hogy ez még sokáig így is marad. Lapunknak még a téli felkészülés végén nyilatkozott Burányi Tamás, aki akkor elmondta, szeretnék mielőbb megszerezni a biztos bentmaradáshoz szükséges pontokat. Nos, úgy tűnik, erre hamarabb sor kerülhet, mint azt gondolták az egyesületnél, ugyanis a dobogó már közelebb van, mint a kiesőzóna. 

Hétvégén hazai pályán az utolsó előtti helyen veszteglő ZTE második csapata ellen tovább húzhatják a veretlenségi szériát. A mérkőzést a korábban megadottól eltérően, szombaton 14 órától rendezik.

NBIII. Északnyugati csoport, 22. forduló
Március 30., szombat, 14 óra
Komárom VSE - ZTE II.
Komárom, Molaji Sporttelep

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában