A Jövő Csillagai

2024.03.16. 09:54

Kiprich Józsefékhez keresnek új edzőt

Vértesszőlősön a nyár kezdetétől nagyszabású tehetséggondozó műhely nyitja meg kapuit. A Jövő Csillagai programban Kiprich József is részt vesz.

Kemma.hu

Vértesszőlősről is kikerülhet a magyar labdarúgás új csillaga

Forrás: iStock

Fotó: matimix

A Vértesszőlősi SE idén nyáron indítja el a „Jövő Csillagai” elnevezésű tehetségprogramjukat, amelyben a régió ifjú labdarúgói vehetnek részt egy magas szintű szakmai képzés keretein belül. A programhoz megnyerték már Tatabánya élő legendáját, Kiprich Józsefet is

A Jövő Csillagai programnak köszönhetően a jövő magyar futballsztárjait keresik
A Jövő Csillagai programnak köszönhetően a jövő magyar futballsztárjait keresik
Forrás: Facebook/Vértesszőlősi SE

A klub a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy utánpótlás edzőt keresnek a projekthez. Mint írják, az új edző feladati közé tartozik többek között „a játékosok technikai, taktikai, fizikai és mentális képességeinek fejlesztése”. A sikeresen jelentkező külföldi továbbképzéseken is részt vehet a program keretein belül. Céljuk a jövő nagy futballsztárjainak a felkutatása, majd felkészítése a profi futballra. Miért ne indulhatna el Vértesszőlősről a következő Szoboszlai Dominik?

De mi is a Jövő Csillagai program pontosan?

A „Jövő Csillagai” Program mindemellett, mint írták, nemzetközi lehetőségeket is kínál: a legjobbak továbbhaladhatnak európai top akadémiákra, vagy kiemelt magyar akadémián folytathatják. 2024 júliusától partneri szerződéseik életbe lépnek olasz, holland és magyar központokkal, amely óriási lehetőséget nyújt a legtehetségesebb gyermekeknek. Emellett fontos számukra az egyedi fejlesztési terv: minden játékos egyéni képességeit és fejlődési ütemét figyelembe véve kap személyre szabott képzést.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában