Balaton-parti parti

2024.03.10. 17:12

Azonnal visszatért a siker útjára a Bányász

Kemma.hu

Sokak megdöbbenésére szenvedett az NB III. tavaszi nyitányán hazai pályás vereséget az Opus Tigáz Tatabánya csapata a kiesőjelölt Budaörs csapatától. A Bányász egyértelmű célja az aranyérem megszerzése, ezért mindenképpen javítaniuk kellett a botlásukat. 

Gyürki Gergely, a Bányász vezetőedzője boldogan értékel a mérkőzés után
Gyürki Gergely, a Bányász vezetőedzője boldogan értékel a mérkőzés után
Forrás: FB/Opus Tigáz Tatabánya

Balatonfüreden abban a tudatban kellett pályára lépniük, hogy a Veszprém erődemonstrációt tartva újabb három pontot szerzett, négy pontra növelve előnyét a Tatabánya előtt. A teher azonban láthatóan nem nyomta össze a Bányász játékosait és sikerült mindhárom pontot elhozniuk a Balaton partjáról. A Bányász csapatában a télen szerződtetett Buna Gábor megszerezte első gólját, az ő találatával alakult ki a végeredmény.

Intenzíven, energikusan játszott a Bányász

Gyürki Gergely vezetőedző az Opus Tigáz Tatabánya Facebook-oldalán értékelte a mérkőzést: — Nagyon szerettünk volna javítani az elmúlt hétvégi eredmény után, azt gondolom, ez látszott is a csapat játékán. Nagyon jó kohéziót alkotva, intenzíven, hatalmas energiákat mozgósítva játszott a csapat. Szeretnék gratulálni a játékosaimnak, mert sikerült mentálisan felülmúlni a nagyon jó erőt képviselő hazai együttest. Balatonfüreden minden csapat megküzd azért, hogy pontot szerezzen. Nekünk ez most sikerült, elvittük mind a három pontot. Köszönöm a minket elkísérő szurkolóknak, akik hatalmas erőt és támogatást adtak a csapatnak.

NBIII. Észak-Nyugati csoport, 19. forduló

Balatonfüredi FC - Opus Tigáz Tatabánya 0-2 (0-1)

Gólszerzők: Kocsis Gergő (17.), Buna Gábor (57.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában