Extraliga

2024.03.06. 08:17

A Dág a legjobbját igyekszik nyújtani

A Dág a hét közepén lép pályára újra, most a MÁV Előre csapatával szembe. Egy biztos: a Dágnak nem lesz könnyű dolga a fehérvári együttes ellen.

Petrik József

Az alapszakasz utolsó mérkőzésére a lényeges kérdések eldőltek. A dágiak – újoncként – a legjobb nyolc csapat közé verekedték be magukat, ami egy státuszát, és nem tudását tekintve, amatőr együttestől óriási siker. Hiszen a társaság java része munka vagy tanulás mellett vitézkedik még pluszban a röplabdapályán is.

Remekelne a Dág
Remekelne a Dág
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

A Dág nehéz ellenféllel néz szembe szerdán

A vármegyebeli együttes ellenfele, a sokáig az alapszakasz elsőségre joggal pályázó MÁV Előre lesz. A fehérváriak azonban a pontvadászat tavaszi folytatására kissé leültek, viszont a második helyezésük már így is biztos. Innen se feljebb, se lejjebb nem kerülhetnek. Buzás Miklós, a dágiak szakvezetője ebből adódóan ki is emelte, nem tudni, hogy a házigazdák milyen összeállításban, milyen erősségű csapatot küldenek majd ellenük a pályára. A vezetőedző azonban azt is megjegyezte, hogy teher nélkül, ám nem feltett kézzel játszanak majd, és ebből szeretnék a lehető legjobbat kihozni. 

Röplabda NB I. Extraliga, férfi, 22. forduló
MÁV Előre – Dág KSE
Székesfehérvár, Videoton Oktatási Központ, szerda: 19 óra. Sík Barbara, Horváth M.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában