Női kézilabda NB1/B

2024.02.04. 18:58

Döcögősen kezdett az Esztergomi Vitézek, de a vége sima győzelem lett

Zsinórban elszenvedett két vereség után az esztergomi női kézisek magabiztos győzelemmel tértek vissza a siker útjára, így továbbra is őrzik a második helyet a tabellán.

Kemma.hu

Az Esztergomi Vitézeknek nem lesz könnyű dolguk

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik/Viszló Balázs

A Vitézek a bajnokság előző fordulójában rendkívül szoros mérkőzésen, mindössze egy góllal szenvedtek vereséget a listavezető Szombathelytől. A bajnoki rangadó után a Magyar Kupában léptek pályára a lányok, a Mosonmagyaróvár azonban megálljt parancsolt az esztergomiaknak. Ilyen előzmények után utazott el Szigetszentmiklósra a gárda, ahol mindenképpen szerettek volna visszatérni a siker útjára.

Az első félidőben még döcögött a játék, a szünetben egy gólos esztergomi vezetéssel vonultak be a csapatok az öltözőbe. A második játékrészben azonban előjött a két együttes közötti különbség, és végül magabiztos, tíz gólos sikert aratott az Esztergomi Vitézek.

– Nehéz hetek vannak a csapat mögött, mégis rendkívül dinamikusan kezdtük a mérkőzést.  A 10. percig nem is volt semmi gond, ezután támadásban kicsit pontatlanok voltunk, több volt a hiba mint amit megszokhattunk. Az ellenfelünk ezt rendre kihasználta és felzárkózott. Az első félidőben nem igazán tudtuk érvényesíteni az akaratunkat, jól jött a csapatunknak a pihenő. A második játékrészben  már koncentráltabban kézilabdáztak a lányok. Fokozatosan növelték az előnyünket, nagyrészt a páros kapcsolatoknak köszönhetően. A végén sikerült nagyarányú győzelmet aratni – értékelte a mérkőzésen látottakat Mezőségi Irén, az Esztergomi Vitézek technikai igazgatója a csapat Facebook-oldalán.

Kézilabda, NB I/B, női, alapszakasz, 17. forduló 
Szigetszentmiklós NKSE - Esztergomi Vitézek 19-29 (11-12)
Szigetszentmiklós, SZKSK Kézilabda Csarnok

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában