Röplabda

2024.02.19. 19:21

A TRSE csapata három szettben győzte le a Haladást

A Haladás VSE-vel nézett szembe a TRSE NBII-es csapata ezen a hétvégén. A tatabányai csapatnak szettvereség nélkül sikerült győznie.

Zetovics Márió

Az NBII-es rájátszáson zsinórban a második mérkőzését nyerte a TRSE

Forrás: TRSE/Facebook

Az NBII-es rájátszást egy szettveszteség nélküli győzelemmel indító TRSE a második helyen álló Haladás VSE gárdáját fogadta a forduló rangadóján. Az összecsapás elején ugyan döcögött a hazai gépezet, de szép fokozatosan megtalálták a játékukat a lányok, akik végül magabiztosan húzták be az első szettet.

A folytatásban már minden olajozottan működött, ráadásul a csereként pályára lépők is hozzá tudták tenni a magukét a játékhoz, ami egy újabb magabiztos játszmagyőzelmet eredményezett. A harmadik, és mint később kiderült, az utolsó szettben a TRSE végig vezetve gyorsan lezárta a még nyitott kérdéseket. 

Szabados István, vezetőedző: – Úgy készültünk erre a mérkőzésre, hogy szeretnénk itthon tartani mindhárom pontot, és ez sikerült. Ismerjük a Haladást, fel voltunk készülve és nagyon motiváltan léptek pályára a lányok. Egy picit döcögött az eleje, mert a védekezésünk nem úgy ment, mint az előző mérkőzésen. Az első szett felénél aztán megjöttek a védekezéseink, hoztuk a kötelezőket és néhány extrát is, ami lökést adott a csapatnak. Végig kontroll alatt tudtuk tartani a mérkőzést. Megvan a második győzelmünk és ez a lényeg.

 

TRSE – Haladás VSE 3:0 (25:14, 25:15, 25:13)
TRSE: Torma 3, Velő 9, Csutorás 1, Balabás 8, Henson 14, Horváth 4. Cserék: Kovács, Zoltán (liberók), Kárpáti 1, Kocsis 7, Borbély 1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában