Focitorna

2024.01.08. 19:55

Gólkirály lett vármegyénk játékvezetője hazánk sípmesterei között

Vármegyénk labdarúgó-játékvezetői a 13. helyet szerezték meg a hétvégén Veszprémben rendezett XVII. Sípmester Fesztiválon.

Kovács László

Vármegyénk labdarúgó-játékvezetői a 13. helyet szerezték meg a XVII. Sípmester Fesztiválon

Forrás: Facebook

Fotó: Kemspori

A komoly hagyományoknak örvendő tornát idén a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Veszprém Vármegyei Igazgatósága és a Veszprém Vármegyei Játékvezetői Bizottság rendezte. Finta Péter, a szervezet helyi vezetője a rendezvény honlapjának elmondta, nagy öröm volt számukra, hogy vendégül láthatták hazánk játékvezetőit a királynék városában.

– A sípmesterség nem csak egy szakma, sokkalta inkább életérzés a labdarúgás szolgálatában. Keserédes hivatás, amely amennyi szépséget, annyi küzdelmet is takar magában. Megannyi emléket, baráti kapcsolatokat és felhőtlen kikapcsolódást kívánunk a játékvezetőknek. Győzzön a legjobb! – hangsúlyozta Finta.

A tornán vármegyénket a következők képviselték: csapatvezetők: Erős Gábor (JB-elnök), György István és Mihályi László (JB elnökségi tagok), Jászberényi Marcell (Technikai vezető). Játékosok: Büki Gábor, Drabon Barnabás, Farkas Bálint, Gabala Zsombor, Juhász Dávid, Katona Bence, Kreitl Tamás, Linn Kevin, Mihályi Máté, Sipos Tamás, Szeibert Philip, Urbanics Áron. Játékvezető: Imrő János. Kísérők: Faragó György, Marosi Milán.

Sipos Tamás lett a torna gólkirálya
Sipos Tamás lett a torna gólkirálya
Fotó: Kemspori / Forrás: Facebook

A mieink csoportjukban Sipos Tamás két góljával 2-0-ra legyőzték a nógrádiakat, majd Borsod-Abaúj-Zempléntől 2-1-re, Budapesttől 1-0-ra, Győr-Moson-Soprontól pedig 2-1-re kikaptak. Mindez azt jelentette, hogy sípmestereink a 13-16. helyért folytathatták a küzdelmeket. Először jött a már szokásosnak mondható egygólos vereség Hajdú-Bihartól (1-2), majd következtek a házigazdák, akik ellen végre kijött a lépés és csapatunk 3-0-ra győzött. Vármegyei együttesünk így a 13. helyet szerezte meg a tornán. Játékvezetőinknek volt okuk az örömre is, ugyanis a gólkirályi címet a csapat kapitánya, Sipos Tamás érdemelte ki hét találatával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában