Kosárlabda

2023.12.22. 11:24

Éjszakába nyúlt a Péch-Bánki hagyományos kosárjátszmája

A két tatabányai iskola hagyományos kosárlabda bajnokságán kiderült, ki dobja a legjobb büntetőket, a 3 pontost és melyik csapatnak kell visszavágni tavasszal.

Kemma.hu

Az ünnepvárás egyik iskolai hagyományaként idén is megrendezték az éjszakába nyúló kosárlabda bajnokságot. A hazai alakulatok mellett az idei meghívott az oroszlányi Hamvas Béla Gimnázium lett. Két csapattal képviseltette magát az intézmény, illetve egy tanári csapat is hadba állt.

Facebook-posztban számoltak be arról, hogy nagyon jó hangulatú, finom teával, zsíros kenyérrel megtámogatott rendezvényt a „Csillagos ötös” együttes nyerte, a legjobb büntetődobó Szabó Márk, a legjobb 3 pontost dobó Linczmaier Gergő lett. 

Mint írják, nem győzik megköszönni a résztvevőknek a kitartást, illetve a lelkes kollégák szervezését. A rendezvény az idén is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, rövidesen folytatják ezt a szép tradíciót és tavasszal következik a visszavágó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában