Meglepetés

2023.11.06. 15:36

Szoboszlai előkarácsonyi bögrével és köntösben flangált a Liverpool edzőtáborában +videó

Párnát, bögrét és egy vörös köntöst is kapott Szoboszlai Dominik, aki liverpooli csapattársaival a minap karácsonyi ajándékozást tartottak. Bár a legszentebb ünnepig még másfél hónap van hátra, a magyar válogatott játékos így is örömmel vette kezébe a meglepetéseket – írja a Bors.

Kemma.hu

Forrás: YouTube/Liverpool FC

A portál megjegyzi, hogy a novemberi karácsonyi ajándékozás ötletgazdája az igencsak jó formában lévő és a bajnoki aranyra hajtó Liverpool két labdarúgója, Curtis Jones és Virgil van Dijk volt. A kezdeményezők úgy gondolták, egy kis meglepetés tovább fokozhatja az öltözőn belüli jó hangulatot.

A Bors megírta, hogy Szoboszlai Dominik sem maradt ki a jóból: Curtis Jones egy saját maga által fémjelzett párnával és egy bögrével, valamint egy ahhoz tartozó alátéttel lepte meg a magyar labdarúgó válogatott tehetségét, míg Virgil van Dijk egy vörös köntös adott ajándékba.

Szoboszlai Dominik szemmel láthatóan örült a meglepetéseknek, a bögrét azonnal használatba is vette, az edzőközpontban pedig magára öltötte a köntöst is – mosolyt csalva ezzel a társak arcára. A kommentelők tetszését is elnyerte az ajándékozás ötlete, ráadásul Dominik reakcióját is pozitívan értékelték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában