Kézilabda

2023.11.03. 12:20

„Nagyon fontos...” - a tatabányai kézis már várja a lengyelek elleni csatákat

A hétvégén két barátságos mérkőzést is játszik a kézilabda-válogatott a lengyelek ellen. A tatabányai Pedro már nagyon várja a meccseket.

Kemma.hu

A magyar kézilabda-válogatott november 4-én Szegeden, majd november 5-én Békéscsabán játszik. Mindkét felkészülési mérkőzést a lengyelek ellen játsszák a magyarok. A válogatott keretébe három tatabányai játékos, Pedro Rodrigez Alvarez, Ancsin Gábor és Krakovszki Bence is meghívót kapott.

A válogatott kapitánya, Chema Rodriguez a Magyar Kézilabda Szövetség honlapján úgy fogalmazott, hogy hasznos meccseket játszhat a csapat a lengyelek ellen.
– Ebben az összetételben a márciusi, Svájc elleni Eb-selejtezők óta nem találkozott a keret, így immár az Eb-felkészülést szem előtt tartva dolgozhatunk együtt. Remélem, mindenkire számíthatok és komplett csapattal dolgozhatunk, reméljük, Ilic Zoran sérülése is a várt ütemben gyógyul - fejtette ki a kapitány.

A Tatabánya Kézilabda Club játékosát, Pedrot kérdezte arról, hogy miként érzi magát az edzőtáborban. A jobbszélső kifejtette, hogy jó újra együtt lenni a társakkal.
– Nagyon fontos ez az időszak, hiszen nincsen sok lehetőségünk együtt gyakorolni, ezért ki kell használnunk minden pillanatot a fejlődésre. Felelevenítjük a már „tanultakat”, mind védekezésben, mind támadásban és természetesen új elemeket is próbálunk beépíteni a játékunkba. A hétvégi meccseket nagyon várom már, remek felkészülési lehetőséget biztosít a csapat számára. Remélem, hogy sok néző előtt tudunk nyerni, mind a kettő barátságos mérkőzésen – mondta Pedro.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában