Labdarúgás

2023.09.17. 18:20

Az AS Roma korábbi játékosa döntötte romba a Zsámbék MOL Magyar Kupa álmait

Bőven teljesítette Bodó László csapata azt, amit szeretett volna.

Herczeg István

A Zsámbék (zöldben) búcsúzott a MOL Magyar Kupától

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Zsámbéki SK-ETO FC Győr 0-2 (0-1)
Zsámbék, vezette: Gáspár A. (Keszthelyi T., Nagy M.)
Zsámbék: Tugyi - György, László, Sugár B. (Sugár S., 80.), Bíró (Csóh, 66.), Árpily, Barlangi, Mártonfi (Szabó, 46.), Szakszon (Papp, 66.), Kerezsi (Aczél, 60.), Marticsek. Vezetőedző: Bodó László.
Győr: Ruisz - Tóth, Diarra (Moharos, 55.), Buna, Csóka (Lacza, 72.), Freitas, Szujó (Boldor, 80.), Riquelme (Bumba, 80.), Kröhn (Huszár, 55.), Kovács, Kiss. Vezetőedző: Antonio Munoz.
Gólszerzők: Csóka (41.), Boldog (90.)

A Komárom-Esztergom vármegyei, területi első osztályban szereplő Zsámbéki SK célja nem lehetett más, mint a tisztes helytállás, hiszen az NB II. legjobb csapata, az ETO érkezett Zsámbékra. Bodó Lászlóék ezt bőven túlteljesítették, hiszen "csak" 2-0-ra kaptak ki, ráadásul a második gólt a 90. percben kapta a csapat. Az utolsó gólt az a Deian Boldog szerezte, aki korábban az AS Roma játékosa is volt. A vendégeknél négy légiós volt a kezdőcsapatban, majd kettő még csereként beállt, többek között Claudiu Bumba, aki a román válogatottban is pályára lépett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában