Jó fogást!

2023.08.15. 15:49

Rekord mennyiségű halakat fogtak a kisbéri éjszakai horgászversenyen

A Kisbéri Horgász Egyesület szombaton tartotta éjszakai páros horgászversenyét a Park-tavon.

Kemma.hu

29 csapat nevezett a kisbéri éjszakai páros horgászversenyre, amelyen kiváló eredmények születtek. Sőt, rekord mennyiségű, 800,03 kilogramm halat sikerült szákba csalogatniuk az indulóknak! A legnagyobb halat 8,54 kilogrammal Tóth Márió fogta. A másodikként Németh Csaba, harmadikként Németh Attila végzett.

Az első szektor első helyezettjei 144,99 kilogrammal Németh Csaba és Németh Attila lett, míg a második Foltin Szabolcs és Rigó Csaba párosa, a harmadik pedig a Cserháti Ferenc és Kovács Ádám duója.

A második szektort 82,06 kilogrammal Dr. Lőrik  Marcell és Tavaszi Attila nyerte, a második legtöbbet fogó Takács Gergő és Ihász János, a harmadik legtöbbet pedig Tóth Márió és Puzsoma Lajos fogta.

Az összetett eredményt tekintve Német Attila és Németh Csaba 144,99 kilogrammot, Foltin Szabolcs és Rigó Csaba 103,4 kilogrammot fogott, míg a Dr. Lőrik Marcell és Tavaszi Attila összeállítású páros 82,06 kilogramm halat csalogatott a szákba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában